Eilen vietettiin treenivapaata päivää ja sen sijaan koluttiin koirien kanssa sienimetsiä. Kiisa sai toisenkin vapaapäivän kun vain Kukka pääsi tänään treenikentällä vuoroon. Seurana taas Mette-poro.

Aloitimme merkin muistuttelutreenillä ennen kun lähdettiin kokeilemaan merkin kautta ruutuun lähettämistä. Merkit sujuivat ihan ok, jonkun kerran Kukka tosin tökkäsi innostuksissaan merkkiä kuonollaan, mikä ei tietystikään ole toivottavaa. Muistuttelutreeni toimi, sillä evl ruutuun lähettäminen merkin kautta sujui ongelmitta. Ei siis yrittänytkään oikoa suoraan ruutuun. Ruudut tehtiin läpijuoksuina ja ruudun etsiminenkin onnistui hyvin. Hyvä, hyvä!

Malttitreeniä haettiin metallinoudon muodossa. Nina käskytti ja ekalla kerralla kävin hakemassa kapulan itse. Nouto itsessään käskytyksen kanssa ihan ok, mutta kapula palautuksissa on kyllä nyt niin paljon sanomista, että täytyy ottaa ne työn alle ja tehokuuriin.

Tunnari otettiin kokonaisena liikkeenä käskytyksen kanssa. Viime aikoina tunnari on toiminut hyvin eikä Kukka ole nostellut vääriä. Nyt laitoin enemmän kapuloita ja meinasi vähän homma hajota eli taas nosti jotain väärääkin. Oman kyllä toi, mutta keskittyminen meinasi herpaantua. Kukalle tekee kuitenkin hyvää vähän kasvattaa pinnaa, joten täytyy tehdä sille harjoituksia, joissa kapuloita on enemmän kuin normaalisti. Seuraavaksi tosin täytyy tehdä taas helpompi harjoitus vastapainoksi.

Sitten testasimme idariringin seuraamista lähinnä itseni takia. Nyt omien askelien asettelu ja kontrollointi onnistui paremmin ja itseasiassa seuraaminen olikin myös käännökset huomioon ottaen hyvää. Testasin sitten erikseen vielä kaikki jäävät peräkkäin ja ne onnistuivat. Eli palasina kaikki aika hyvällä mallilla.