Lauantaipäivänä ehdimme vetää pienen treenituokion kaksikin kertaa - Kukka osallistui molempiin tilaisuuksiin, Kiisa vain jälkimmäiseen.
 

Ekassa sessiossa Kukka keskittyi luoksetuloon ja tunnariin.
Luoksetuloa tehtiin osissa niin, että kaikki pysäytykset ja etenemiset tulivat tehtyä erillisinä palasina. Stopit eivät edelleenkään ole mitenkään erityisen mallikkaat, mutta edes jotenkin siedetäävät. Kun seisomaan pysähdykseen antaa voimakkaamman vartaloavun on se selkeästi napakampi eli kovassa vauhdissakin Kukka pystyisi kyllä pysähtymään paremmin.
Tunnari meni myös ihan ok. Otimme kaksi toistoa, joista kummallakin oma löytyi, mutta jälkimmäisessä toistossa oli selkeästi enmmän levottomuutta mukana.

Iltapäivällä suunnistimme sitten kentälle, jossa Kiisa sai ensimmäisen suoritusvuoron. Tein Kiisalle ruudun viime harjoituksen tapaan eli ensin kaksi suoraa, sitten stoppi ja lopuksi suora. Suoritus oli toisto viime kertaisesta suorituksesta eli Kiisa löysi hyvin ruudun, meni tosi kovaa ja pysähtyi hienosti käskystä. Ennakko-odotus ruudun opettelemisen kanssa oli se, ettei Kiisa varmaan koskaan tulisi koko liikettä ymmärtämään, mutta pääsipä yllättämään! Seuraavaksi tarvitisi ottaa sitä loppuosaa erikseen ja toki jatkaa vielä ruudun hahmottamista ja stopin vahvistamista.

Kukka teki suuntia, mutta tänään vasen ja oikea olivat taas todella hukassa. Eli ei sen kanssa sitten sen enempää...